Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r116287abov/zenville.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Zenville - Gated community - Pipera, Str. Mircea Eliade nr. 10

Locatie

Locatie

Situat în PIPERA, zona de nord a capitalei, ZenVille beneficiază de proximitatea celor mai bune școli și grădinițe, atât private cât și publice: Școala Americană la numai 200 de m, British School, Olga Gudynn etc; Shopping centers și supermarkets: Jolie Ville, Băneasa Shopping City, Pipera Plaza; Mega Image la numai 100 de m, LIDL; Spații de recreere și fitness: Atlantis Club, World Class, Grădina Zoologică; Restaurante și cafenele: Strip Mall – Iancu Nicolae dar și centre medicale.

Retras față de agitația și traficul arterelor principale, ansamblul oferă acces ușor și rapid, 7-10 minute cu mașina, la ieșirea din București prin DN1 către Aeroportul Henri Coandă și principalul pol de birouri aflat în zona Bulevardului Dimitrie Pompeiu și Calea Floreasca, dar și acces la centura București și orașele limitrofe.
În numai 10 minute de mers pe jos, se poate ajunge în Pădurea Băneasa.

RO